Kategorier
Aktuelt

Reiseskildring Ekstremsportveko på Voss 2010

For andre år på rad la John S og undertegnede ut på tur til Ekstermsportveko på Voss. Vi hadde også med 2 hangarounds i Stian og Morten. Vi startet med freidig mot fra Sandnes torsdag formiddag, og etter noen timer i bil ankom vi Bømoen Camp hvor de fleste av utøverene og tilskuerene bor.

Dekorert deltaker

Vi fikk opp teltene i strålende sommervær, og tok festivalbussen til Vossevangen for å leske de tørre strupene våre. Etter en natt i telt var vi klare for dagens første øvelse, longboard i en svingete lg bratt løype. Her fikk vi tatt noen forskjellige bilder av utøvere i stor fart nedover, og i dyretransporten oppover bakken igjen. Deretter gikk turen innom Vossevangen igjen for å besøke standen til Foto og Video som hade med seg masse kjekt utstyr til utlåns, jeg fikk lånt med meg en 150-500 linse, mens Johns som skulle hatt noe tilsvarende til Nikon måtte gå tomhendt derfra. Vi tok da turen opp i elva, og fikk endel kajakkbilder fra treningen  der. Fredagskvelden ble tilbrakt i leiren med grilling og bål. Utpå kvelden ble det også litt regn, så vi trakk inn i teltet. Men neste morgen var det like fint vær og vi reiste opp i elva for å få med konkurransen i kajakk.Først var vi innom Foto og Video og John fikk låne seg et objektiv, men jeg byttet ut mitt med et litt mere anvennelig 50-500.

Kajakk "Head to Head"

Deretter bar det avgårde til Bavallen som er et kjent vintersportsted hvor det skulle være oppvisning i Trial-Tricksykling. Her ble det masse ekstreme hopp, og endel knall og fall.

Men siden dette var under fotballVM mått vi nedom en av byens vannhull og få med oss en av VM kampene, før vi dro tilbake til leiren og grillet litt. Sener på kvelden var det i bussen og tilbake til Vossevangen for å få med slutten av den siste kampen.

Jeg fikk også tilbud om å være med en av leirdeltagerene på narchspiel i et tomannstelt det var plass til fire i…men avslo høflig.

John ba meg instendig i å få med et bilde der han også var med på en ekstrem øvelse, så her er bildet fra da han deltok i Freesbee, med innlagt spenstøvelse. Jeg kan garantere for at bildet er ekte, og at han var minst 10 cm over bakken.

John Ekstrem

Jeg kan på det varmeste anbefale en tur til Ekstremsportveko, det kan være greit å oppsøke motivene en gang i blandt, det er ikke alltid de dukker opp der du er når du er upe på en liten fototur. Og bilder fra turen, de sparer vi til Augustmøtet.

Oddvar Johnsen

Visits: 23

Legg igjen en kommentar