Kategorier
Møtereferater

Referat Årsmøtet og Medlemsmøte Januar 2011

Som vanlig starter Fotoklubbsesongen med Årsmøte og Medlemsmøte 2 torsdag i Januar.   Det var ikke kommet inn noen forslag til årsmøtet, men under møtet kom det opp forslag om å sjekke muligheten til å reise til Skåne på vårturen. Også Utsira kom opp som et forslag. Tidligere er det luftet et forslag om å prøve å få igang en fotomaraton i Sandnes.

Det kom også inn forslag om at vi må prøve å markedsføre oss, og lapper på fotobutikker i Sandnes, prøve å få inn månedens bilder i Sandnesposten er noen av tiltakene som gjennomføres. Det var kjekt at det var 3 nye ansikter å se på møtet, og vi håper at de vil fortsette i klubben.

Det var også ønsker om å fortsette med “Mitt prosjekt” på klubbmøtene, og gjerne en teknisk del på møtene var ønsket.

Det var også ønske om en litt strammere struktur på møtene. Når det gjelder tema på klubbkveldene var det ønske om noen runder med bundet motiv, men da gjerne bare i projektorklassen. Og bundet motiv kunne gjerne være et motiv som går igjen i andre konkurranser, slik at bildene kan brukes der også.

Så gikk vi over til valg av styremedlemmer. Oddvar,Stig Vidar og Gunhild har sagt seg villige til å fortsette i styret, mens Terje og Tone har bedt om avløsning.

John Sirevåg og John Bjørklund har gitt beskjed om at de kan være med i styret, og ble enstemmig innvalgt.

Det nye styret skal ha styremøte torsdag 20 Januar, og kommer da til å sette opp terminlisten for kommende sesong.

Så over til årets første klubbkonkurranse.

Fargekopi:

1.Einar Sira 10 p. + Månedens bilde 10 p.                                                                                       2.Einar Sira 7 p.                                                                                                                           3.Kjetil Grøtte 5 p.                                                                                                                              Antatte                                                                                                                                           Nina C Krogh og Kjetil Grøtte 3 p

Sort/Hvitt:

1. Einar Sira 10 p.                                                                                                                        2.Odd Skjæveland 7 p.

Projektor:

1John Sirevåg 10 p.                                                                                                                 2.Einar Sira 7 p.                                                                                                                    3.Oddvar Johnsen 5 p.

antatt:   Einar Sira, Dimos,Nina C Krogh,Oddvar Johnsen,Kjetil Grøtte,John Sirevåg,Einar Sira   3 poeng pr. antatt

Oddvar Johnsen Ref.

Visits: 49