Kategorier
Møtereferater

Referat Februarmøtet


Vi er kommet til februar og atter ett fotoklubbmøte er over. Det var en munter og forventningsfull gjeng som hadde samlet seg denne flotte februarkvelden. Mange kjente, men også noen nye ansikter var å se.

Kvelden startet på sin faste måte med opphenging av bilder på veggen og Stig Vidar tok for første gang i bruk fotoklubbens egen nyinnkjøpte pc for visning av bildene i projektorklassen.

Stig Vidar viste oss noen bilder fra en liten søndagsutflukt han og noen andre SFK`re hadde hatt til Skudneshavn. Han hadde fått tilbud om ett hus midt i Skudneshavn som kunne passe bra for Sandnes fotoklubbs vårtur. Etter litt diskusjon kom vi frem til at vi ville slå til på dette, så årets fotoklubbtur blir da til Skudneshavn helgen 20-22 mai. En av klubbens medlemmer var raskt ute med å fortelle at hans kjære svigermor bor i denne byen. Han mente derfor at ett kaffebesøk hos henne på lørdags formiddag burde være obligatorisk for samtlige turdeltagere….

Før vi gikk i gang med kveldens konkurranser hadde John S. ett lite miniforedrag om å tilføre eller å ta bort elementer i bildemotiver. Han viste oss en del bilder der han hadde tatt bort ting, eller lagt til ting for å demonstrere hvordan dette ville tilføre bildene litt mer ”sting”.  Jeg tror alle lærte litt, og at denne typen miniforedrag har livets rett i fortsettelsen.

Når det gjelder kveldens konkurranser var det flere av klubbens nykommere som gjorde det bra. Cato Berge kuppet 1. plassen både i s/h og projektorklassen, mens en annen nykommer, Kjetil Grøtte tok hjem førsteplassen i fargekopi.

Den fullstendige resultatlista ble til slutt seende slik ut:

Projektorklasse:

1.plass  Cato Berge.

2.plass  Tone Sundland.

3. plass  Erik Sundland. (det var delt tredjeplass)

3.plass  Mangler navn?

Antatte: Kjetil Grøtte 2 stk. John Sirevåg 1 stk.  Jan Bergtun 1 stk.                    Nina C krogh 1 stk.  Tone Sundland 1 stk.  Erik Sundland 1 stk.                        John Bjørklund 1 stk.

Sort / hvitt klasse:

1.plass   Cato Berge.

2. plass  Einar Sira.

3. plass  Falck Weihs.

Fargekopiklasse:

1.plass  Kjetil Grøtte  (det var delt førsteplass)

1. plass Einar Sira

3. plass  Kjetil Grøtte

Antatte:  Einar Sira 1 stk.

Referent: John Bjørklund

Views: 41