Kategorier
Aktuelt Møtereferater

Referat Aprilmøtet

En fin aprilkveld er kanskje ikke den beste tiden å samles inne i et mørkt lokale for å se på bilder.

Men 14 medlemmer hadde møtt opp, det var 33 bilder i projektorklassen, 8 i s/Hv og 6 i fargekopi.
Det ble først opplyst at vår samarbeidspartner igjennom mange år Ålgård Foto hadde lagt ned virksomheten sin. Dette på grunn av manglende salg, samtidig som at den ene laserskriveren deres gikk sundt, og ble kostbar å reparere. Så valgte de å legge ned. Deler av butikken ble overflyttet til Ålgård Fotostudio.

Vi er i sammen med Gjesdal Fotoklubb i forhandlinger med Rolfs Foto for å se om vi kan få til en avtale på printing av bilder der.

Det blir tur til Skudesnes 20-22 mai, vi har leid et lite hus i Søragadå i Skudesneshavn, det er liggeplasser til ca 10 personer. det kommer ut egen mail ang. påmelding til turen.

Vi har flere ganger etterlyst bedre kritikk på bildene, dette ble også i dag tatt  opp på møtet. Alle de som var tilstede er enige om at dette er en av grunnene til at en er medlem i en fotoklubb, og ønsker tilbakemelding.

Når så bildekritikken kom opp på kveldens bilder, så viste det seg at dette var en av de kveldene vi hadde best diskusjon om bildene, og kvelden ble så lang at vi faktisk måtte forlenge tiden for å komme i mål. Så jeg håper at det vil fortsette slik.

Inger Lunde Dalen har en utstilling som varer ut april, og denne henger på Sandnes Brygge.

Så over til kveldens resultater:

Projektor:
1. Erik S  også månedens bilde
2 .Tone S
3.John B

antatt:
Thomas S,John S,John S,Inger L,Oddvar J,Tone S,Falk,

S/Hv:
1.Inger L D
2. Inger L D
3.Stig Vidar

Fargekopi:
1.Stig Vidar
2.John B

Nest møte håper vi å få med oss Knut Vindfallet, en kjent fotograf fra StavangerAftenblad, så møt opp.

Ref Oddvar J.

Visits: 46