Kategorier
Møtereferater

Referat Junimøtet

Siste møte før ferien ble holdt 9 Juni. Siden Stig Vidar ikke var til stede og kunne styre projektoren, ble det litt omrokeringer i arbeisdsoppgavene, Oddvar styrte projektor, og John B styrte ordfører rollen. Vi hadde planlagt et teknisk kvarter der hvor Einar S skulle vise oss litt om hvordan han monterte bildene sine på Kapa plater, og skulle også fortelle litt om sine prosjekter. Men siden det ble litt mye info og snakk, så ble Einars snaakk om prosjekter utsatt til et senere møte. Men han viste oss en grei metode for å monter bilder på kapa plater uten å få dem ødelagt eller montert med luftbobler ol.

Einar hadde også besøk av sin bror som også var med på møtet, han driver med maling, og er lærer på en folkehøyskole, så vi var så heldige å få ham som gjestekritiker.

Det ble også informert om at det kommer til å bli arrangert fotokurs/workshop på Sandnes Brygge med Fotograf Jens Haugen. Inger L Dalen vil komme med mere info om dettte når programmet er klart.

John B informerte om at vi vil prøve å få til en fotoutstilling på Hå Gamle Prestegård,Stills cafe og eller Sandnes Brygge. Da er det ønske om å printe litt store bilder på lerret/aluminium. Vi kommer tilake med mere info om dette senere.

Ellers ble det bestemt at grillturen på torsdag vil gå til Figgjo. Det kommer ut egen mail om dette.

Og så over til kveldens klubbkonkurranse:

S/HV:
1 Inger L D
2.Inger L D
3.Cato
Antatt: Einar S

Fargekopi:
1.John B
2.Einar S
3.Cato

Projektor:
1.Tone S
2.Cato
2.Tone
Antatte: John S 2 Stk, Thomas S 2.stk,Einar S og Erik S

Ref: Oddvar Johnsen

Views: 37