Kategorier
Møtereferater

Referat Augustmøtet

Augustmøtene i Sandnes Fotoklubb pleier å være en rolig og stille affære. Folk har ikke kommet helt ut av feriemodus, og bildene har vært fraværende.
Dette ville vi prøve å gjøre noe med i år, og jeg tror vi kan si at vi lykkes med dette.

Vi inviterte Ingeborg Skrudland fra Bryne, som har fått Time Kommune’s kulturpris for bildeserien kalt “Piano”, som er en bildefremvisning laget til sangen “Piano Man” av Billy Joel. Ingeborg startet med å presentere seg selv, før hun viste bildeserien.

I tillegg til Ingeborg, så hadde vi også invitert Gjesdal Fotoklubb på besøk, og også derfra var det bra oppmøte. Gjesdal Fotoklubb hadde nettopp vært på fototur til Nor Hidle, hvor fotografering av libeller(Øyestikkere) sto på programmet. Så en god del av bildene denne kvelden var av libeller i forskjellige situasjoner.Totalt var det 98 bilder, fordelt på 67 projektor,16 fargekopi og 15 S/hv

Totalt var vi 32 stk denne kvelden, som alle var godt fornøyd med kvelden. I pausen mellom konkurransen så viste Einar Sira en bildeserie fra Tibet, hvor han hadde vært i sommer. Også her var det mye bra bilder..

Imgeborg var også kveldens “gjestekritiker” og sammen med John S ledet hun oss igjennom kveldens bilder. Resultatene for kvelden ble da slik:

Projektor:
1:Stig Vidar
2:Ingeborg Skrudland (Bryne)
3: Oddvar
antatt:  Einar S-3 stk,Erik 3 stk.Tor N(Gjesdal) 2 stk,Arne(Gjesdal) 2 stkJohn S 2 stk,John B,Thomas S,Tone,Jarle(Gjesdal)Gunnar(Gjesdal),Harald(Bryne)

Fargekopi:
1:Egil F (Gjesdal)
2:Tone
3:Einar S
Antatte: Egil G (Gjesdal)Stig  V,Tor N (Gjesdal)

S/Hv:
1:Tone
2: Tor N (Gjesdal)
3:Jarle (Gjesdal)

Antatte: Inger LD,Geir(Gjesdal)

Oddvar Johnsen ref.

Views: 40