Kategorier
Aktuelt Møtereferater

Referat fra Julemøtet

Som seg hør og bør, så avsluttet Sandnes Fotoklubb med det tradisjonelle julemøtet.

Dette møtet inneholder kåring av årets fotograf og årets bilde i alle 3 klasser.
For den som ikke helt vet forskjellen på årets fotograf og årets bilde, kan dette forklares på “fotballspråket”. Årets fotograf er den som i fotballspråket hadde blitt seriemester, altså samlet flest poeng i klubbkonkurransen gjennom hele året. Mens årets bilde er det bildet som blandt avstemning blandt medlemmene får flest stemmer , nesten som en cupmester.

Det var også i år godt innslag av hyggelig snakk rundt bordet, god mat og drikke, trekning av de fotografer som får med bilder på første runde av utstilingen på Stills i februar.

Og som vanlig var det utloddning som skal være med å dekke utgiftene til julemøtet og premier.

Styret vil takke alle som hadde med gevinster, og til alle som tok lodd, dette er vår form for dugnad. Og hvis alternativet er å stå i langgaten og selge lodd igjennom vinteren, så er jeg glad for å slippe dette.

Det vil bli et eget innlegg med resultater av årets bilde og årets fotograf, så vi i styret vil takke fo et kjekt fotoår, og håpe at alle vil være med oss videre neste år. Og at vi også får med noen nye medlemmer.

 

Oddvar Johnsen
leder Sandens Fotoklubb.

Visits: 27