Kategorier
Møtereferater

Marsmøtet 2013

Så var vi kommet til årets 3. måned og et nytt fotomøte. Det var ca. 16 frammøtte og også et nytt ansikt å se blant de mange ”gamle”. Vi blir alltid glade når det dukker opp nye medlemmer så vi sier velkommen til Amina Ødegaard Prestbakk.

Vi startet møte med å ønske alle velkommen og satte så i gang med å stemme på farge og svart/hvitt bildene mens Erik forberedte sitt tekniske kvarter som denne gangen dreide seg om oppskarping på PC og fikk også orden på bildene som skulle være med i projektorklassen.

Oddvar informerte deretter om vårt siste styremøte og hvem som nå er med i styret og hvilke verv hver enkelt har fått. Dette kan dere også lese mer om i referatet fra styremøte. Det ble også informert om skrivet som ble sendt ut på mail til alle medlemmene ang. et reklamebyrå som ønsket bilder fra Gandsfjorden. Litt info om hytteturen 24-26 mai og skjema ble sendt rundt slik at de som har anledning og lyst kunne melde seg på der. Og til slutt ble det informert om en utstilling på Jæren hotell på søndag 17 mars i anledning en workshop Morten Krogvold har hatt på Jæren denne helga.

Så måtte John S. få noen ord og han takket Oddvar for jobben han gjør som styreleder med 3 liter vin. Men ikke nok med dette så hadde også Thomas S. lyst og si noen ord og han takket for at han får være med gutta på tur og dermed endte Oddvar opp med 6 liter vin.

Erik startet så sin lille men konstruktive halvtime om oppskarping, noe de fleste nok kunne lære litt av.

Deretter hadde vi en fin time med Arnt Ove fra Stavanger Foto som informerte og viste bilder fra sine turer til Finland for å fotografere bjørner og ulver. Og eventuelle andre dyr/ fugler som komme i hans vei. Han viste oss også mange fine bilder av dyr og fugler han hadde tatt bilder av i nærområdene og i vårt eget distrikt. Er noen interessert i å dra på tur til Finland for å fotografere bjørn og ulv så er det bare å kontakte Stavanger Foto for mer info. Link til mer info. Arnt Ove ble værende mens vi hadde vår lille kritikk av bildene i konkurransen vår og delte deretter ut en printer til den som tok hjem seieren i månedens bilde og det var John S.

Så var det over til fotoklubbens faste klubbkonkurranser.
Denne gangen var det litt mindre bilder med i farge og svart/ hvitt og i projektorklassen var det bundet tema : En drøm. Medlemmene hadde vært flinke og det var mange og artige tolkninger av temaet som slett ikke er noe lett tema. Men det endte til slutt opp med at Odd Skjæveland tok seieren i svart/hvitt. Og jammen meg tok han ikke seieren i farge også. Men projektorklassen var det John S. som tok hjem seieren.

Projektorklassen:
1.plass: John Sirevåg (MB), 2. plass: Tone Sundland, 3.plass: Falk Wheis
Antatte: Nina C.Krogh 1 stk, Laila Røberg 1 stk, Oddvar 1 stk, Tone Sundland 2 stk, og Erik Sundland 2 stk.

Fargekopiklassen:
1.plass : Odd Skjæveland, Delt 2 plass: Ragnar Myklebust og Tone Sundland
Antatt.: Erik Sundland 1 stk, Tone Sundland 1 stk.

Sort/hvitklassen:
1.plass: Odd Skjæveland, 2. plass: Ragnar Myklebust
Pga. av lite bilder i denne kategorien på dette møte ble det verken 3 plass eller antatte bilder.

Referat Tone Sundland

 

Views: 22