Kategorier
Aktuelt

Norgesmesterskap i Foto-NSFF.

Da har Sandnes fotoklubb fått seg en Norgesmester. Thomas Sirevåg kan nå smykke seg med tittelen Norgesmester i fotografering i ungdomsklassen. Ungdomsklassen er opp til 25 år og med Thomas sine 15 år er dette en stor prestasjon. Thomas ledet klart etter første runde og med to bilder som fikk hederlig omtale i siste runde vant han sammenlagt.
Det blir også litt av et premiedryss på han, blant annet et Nikon 1V2 kamera samt en trådløs Epson fotoskriver. Epson uten en tråd høres flott ut det.
Etter litt finregning har vi også funnet ut at Sandnes fotoklubb vant klubbkonkurransen sammenlagt i ungdomsklassen. Dermed kan alle medlemmene være stolte over at vi er Norges beste fotoklubb for ungdom.
Thomas vil til slutt takke alle medlemmene i Sandnes fotoklubb for det gode og kjekke miljøet vi har i klubben.
Her er de to premierte bildene:Blogg Berlin Foto Thomas Sirevåg Blogg Skogbrann Foto Thomas Sirevåg

 

Disse to bildene i tillegg til de 3 han hadde med i forrige runde som ga Gulll,Bronse og hederlig omtale var det ikke tvil om at Thomas fortjente førsteplassen sammenlagt.

Her er bildene fra forrige runde:

Bilde nr. 1 Gull, bilde 2 Bronse og bilde 3 Hederlig omtale.Thomas Longboard Gull Thomas Tunnel med sykkel Bronse Thomas Vinglass Hederlig omtale

Gratulerer å mye med tittelen Thomas.

Oddvar Johnsen, Leder Sandnes Fotoklubb

 

 

Views: 25