Kategorier
Møtereferater

Junimøtet 2013

Juni og folk begynner å komme i sommermodus, men det var likevel ganske mange som hadde funnet veien til vårt siste møte før ferien. Ca. 18 stk. inkludert 3 nye som vi håper blir værende i klubben vår framover.

Denne gangen hadde vi også vårt første møte på Varatun gård, et såkalt prøvemøte for å se hvordan det ville fungere for oss der. Og vi ble enige om at med litt dugnadsarbeid for å få alt det praktiske til å fungere så vil dette bli et ypperlig sted for oss å ha møtene i framtiden.

Som vanlig startet vi møte med litt praktisk info og også utdeling av diverse diplomer og premier til Thomas Sirevåg, John Sirevåg, Oddvar Johnsen og Nina C. Krogh for flott deltakelse i NSFF sin landskonkurranse.

Deretter ble det et lite kvarter om komposisjon og beskjæring, et tema vi sikkert kan ta opp igjen senere da det er både stort og omfattende, men i alle fall ble det satt i gang litt tanker og ideer.

Stemmingen av bildene gikk greit om vi fikk litt trim ved å måtte bevege oss mellom to rom.

Litt snakk, kos, kaffidrikking og kakespising ble det mens stemmene ble talt opp.

Og så kom denne kveldens høydepunkt: Hele to slideshow. Et fra workshopen vi hadde på Forus og som hadde tema arkitektur og et fra hytteturen til Sjernarøy. Mange fine bilder fra glade fotografer ble vist og jeg tror alle kan skrive under på at dette er noe vi vil fortsette med.

Til slutt denne kvelden ble det bildekritikk og utdeling av poeng og plasseringer i de forskjellige klassene. Og resultatene ble som under.

Projektorklassen:

1.plass: Erik Sundland, 2.plass: John Sirevåg, 3. plass: Oddvar Johnsen
Antatte bilder: John Sirevåg, John Bjørklund 2 stk., Laila Røberg 2 stk., Oddvar Johnsen

Fargekopiklassen:

1.plass: Tone Sundland, 2.plass: Erik Sundland, 3.plass: Tone Sundland

Sort/hvitklassen:

Delt 1 plass: Kjell Pettersen og Tone Sundland, 3.plass: Erik Sundland

 

Referat Tone Sundland

Visits: 22