Kategorier
Møtereferater

Augustmøte 2013

Så var sommerferien over for de fleste og 18-20 stk troppet opp på det første møtet etter ferien, og vårt andre møte på Varatun gård. Vi er ikke helt oppe og går sånn praktisk sett enda. Vi venter på lister som vi skal skru opp på veggene til å henge bildene våre i og håper at disse er på plass til neste møte. Men blendingsgardiner til vinduene har vi fått orden på og også lyset over bildene er på plass så vi nærmer oss.

Vi ønsket velkommen og informerte litt om høstturen som vil gå til Lista/ Farsund/Vanse og omegn denne gangen. Turen blir den 18-20 oktober og det var allerede 8 personer som meldte seg på da vi sendte påmeldingslappen rundt på møtet.

Teknisk kvarter : Denne gangen diskuterte vi litt hvordan vi har lyst å ha bildekritikken vår i tiden framover. Alle som hadde lyst fikk komme med sine innspill og det kom fram mange gode ideer og tanker rundt dette temaet. Allerede samme kveld var bildekritikken mye mer givende enn den har vært på lenge. Tusen takk til alle som med sine innspill, dette vil vi ha mer av ☺

Så var det stemming av bilder og denne gangen var det mange fine bilder og ikke bare lett å bestemme seg for hvilke bilder man syntes var best.

Mens stemmene ble talt opp minglet vi rundt, drakk kaffe og spiste tebrød og pratet om løst og fast, og bilder.

Og her er resultatet av denne månedens konkurranse:

Projektorklassen:
1.plass: John Sirevåg ( månedens bilde), 2.plass: Randi Bugge, 3.plass: John Bjørklund
Antatte: Thomas Sirevåg ( 2 stk), Ragnar Myklebust, Erik Sundland, John Bjørklund, Laila Røberg, Kjell Pettersen, John Sirevåg.

Fargekopiklassen:
1.plass: Ragnar Myklebust, 2.plass: Erik Sundland, 3 plass: Ragnar Myklebust
Antatte: Tone Sundland, Laila Røberg, Erik Sundland

Svart/hvittklassen:
1.plass: Ragnar Myklebust, 2 plass: Ragnar Myklebust, 3.plass: Tone Sundland
Antatt: Tone Sundland

Referat: Tone Sundland

 

Visits: 24