Kategorier
Aktuelt

Referat August møtet

Etter to måneder med sommerferie var det endelig klubbkveld igjen. Hele 25 medlemmer møtte, og det er bra da det enda er varmt fint sommervær ute. Med så mange gode bilder som nå blir vist i konkurransen er det vanskelig å plukke ut de 3 vi skal stemme på. Her er mange bilder som holder et høyt nasjonalt nivå. Ja sikkert flere som holder så høy kvalitet at de kunne konkurrert utfor landets grenser også.

På møtet ble det også brukt litt tid på å diskutere dugnadsarbeidet i forbindelse med fotovandringen i Sandnes.

Fotovandringen er et samarbeid med Japan Photo og arrangeres lørdag 13. september. Tema i år er “Kontraster”.

Og ikke minst brukte vi tid på høstturen. Turen i år blir litt annerledes da vi skal på Workshop til Bømlo. Helgen skal vi tilbringe sammen med Bømlo fotoklubb. Det er selvfølgelig Geir Einarsen som er drivkraften bakom dette. Geir organiserer, planlegger og jobber som en helt for at vi andre skal få en koselig helgetur 17-19 oktober. Allerede 2 måneder før avreise har “halle” klubben meldt seg på. Vi gleder oss.

 

Resultatene fra klubbkonkurransen i august:

Projektor:
1. Harald Lygren Dette ble også månedens bilde.
2.Ragnar Myklebust
3.Harald Lygren
Antatte: Randi,Laila,Ragnar 2 stk.,Thomas 2 stk,Oddvar 2 stk. Olav 2 stk.

Fargekopi:
1.Laila
2.Laila

S/Hv.
1:Ragnar

Visits: 23