Kategorier
Møtereferater

Referat Februarmøtet

Møte i februar var kombinert årsmøte/klubbmøte. Årsmøte ble gjennomført raskt og greit. Valg, regnskap, årsmelding m.m. ble klubbet gjennom uten noen store innvendinger. Det nye styret består av: Oddvar Johnsen, John Bjørklund, Laila Røberg, John Sirevåg, Thomas Sirevåg, Cato Berge og Ragnar Myklebust.
Selv om det var årsmøte fikk vi tid til den månedlige klubbkonkurransen. Til og med bildekommentarer fikk vi tid til. Deltakelsen i konkurransen var bra, spesielt i projektorklassen, hele 51 bilder deltok i denne klassen.

Resultatene for månedskonkurransen i februar ble:
Projektor:
1.John S
2.Olav T
3.Odd Inge W
antatte:
Harald Lygren 3 bilder
Olav Thu
Helge Knutsen 2 bilder
Bjørn Egeland
Thomas Sirevåg
Rolf Svendsen 2 bilder
John Bjørklund
Stig Vidar Hovland

Fargekopi:
1.Harald L       Månedens bilde.
2.Cato B.
3:Olav T
antatt:
Cato B

Sort/Hvitt
1:Anne U
2.Olav T
3:Cato B.

Visits: 34