Kategorier
Aktiviteter Aktuelt

Nasjonal Fotovandring 2015

Hei.

Også i år er Sandnes Fotoklubb den lokale klubben som er teknisk arrangør av Nasjonal Fotovandring.

les mere her:  https://www.facebook.com/events/606537946115492/

Er dere ikke på Facebook:

Nasjonal Fotovandring er et årlig arrangement og samarbeid mellom Japan Photo, Nasjonalbiblioteket, foto.no, Preus Museum og 20 fotoklubber i 20 byer rundt om i landet. Lørdag 12. september avholdes arrangementet – hvor vi inviterer alle fotointeresserte til å fotografere årets tema som er Min lørdag.

Startkontigenten er kr 100,- pr deltager. Beløpet går i sin helhet til den lokale arrangørklubben, som i Sandnes er Sandnes Fotoklubb.

Her er de fullstendige reglene:
http://nasjonalfotovandring.no/konkurransen/

Det er også mulig å delta i både Stavanger og Sandnes, så de som er aktive kan fotografere en av byene først, og så neste by etterpå. Husk bare å melde deg på i begge byer innen tidsfristen. Skal du delta i Stavanger først, og Sandnes etterpå, er det mulig å ta kontakt med oss i Sandnes Fotoklubb for å melde deg på konkurransen på forhånd.

Sandnes Fotoklubb vil også ha en gratis uformell quiz på Sandnes Brygge kl. 13.00 med fine premier.

Påmelding utfor Japan Photo i langgt. mellom 10.00 og 11.00.
Vi får besøk av Leica fotografen Truls Bakken som vil gi noen innspill fra 10.30-10.45.

De som ønsker, kan sende inn bilder til konkurransedelen, som har både lokale og nasjonal runde, med premier for over 200.000.

Til slutt produseres det en bok med de beste bildene fra dagen. Japan Photo er stolt leverandør av testvinneren CEWE FOTOBOK, og de mange virkelig gode bildene fra Nasjonal Fotovandring danner et ypperlig utgangspunkt for en flott bok.

Som et ledd i det nylig inngåtte samarbeidet mellom Nasjonal Fotovandring og Nasjonalbiblioteket, vil deltagerne på årets utgave av Nasjonal fotovandring kunne bryne seg på et ganske så morsomt bonus-oppdrag, med egne premier og egen juryering. I forbindelse med markeringen av at det i år er 150 år siden fotograf Anders Beer Wilse ble født, inviteres deltagerne i Nasjonal Fotovandring til å gjenskape et eller flere av Wilses motiver. Les mer på foto.no

Sandnes Fotoklubb stiller med noen av bildene som Wilse har tatt i Sandnes Sentrum, og legger løypen innom disse stedene, slik at en kan prøve seg på denne utfordringen også.

Visits: 24