Kategorier
Aktuelt

Workshop Sandnes

Søndag 24 April ble der arrangert en  Workshop i klubben’s regi  Sandnes. Workshopen ble avholdt i Sandnes Kommune’s lokaler inne i Vatneleiren. Et godt tilrettelagt program og stort oppmøte i det fine været gjorde workshopen til en suksess. I alt ble ca. 15 av klubbens medlemmer trygt guidet igjennom porten til aktiv deltagelse under flere forskjellige tema, derrav portrett og makro fotografering. Vi var så heldige å ha 3 flotte jenter (Alicia, Kathe og Anita) tilgjengelig som modeller, der fotograferingen ble fordelt i tre forskjellige studio settinger. Modellene roterte mellom de forskjellige settingene som henholdsvis Oddvar, Ragnar og Rolf hadde tillrettelagt og satt opp med diverse studio/blits lys som klubben’s medlemmer kunne bruke for å praktisere det magiske ved portrett fotografering. En inspirerende setting og god veiledning i bruk av lys, førte til lange køer av dedikerte fotografer i håp om å fange de rette blikskuddene til neste nummer av Vouge.  
I parallell var det i to av rommene satt opp diverse effekter for makro fotografering, deriblant et lite stykke skogsbunn med hurtig bevegelige snegler. 
Etter en herlig pizza lunch, tegnet og forklarte Onkel John oss om magien ved å finne det rette lyset og det enkle settingen for å løfte fotograferingen til nye høyder.
Workshopen ble avsluttet med en tur ut i det åpne landskapet ved en nylig tillrettelagt badeplass på Horve. Her ble modellene fotografert i alle tenkelige settinger under ganske utfordrende lys forhold. Definitivt et workshop initiativ verd å gjenta ved en senere anledning.

Visits: 22