Kategorier
Aktuelt

Møte referat Oktober 2016

Grunnet kollisjon med høstferien, ble det opprinnelig møte dato framskynnet til Torsdag, 6 Oktober 2016. Nok en gang var det nesten fullt hus på lokalet, og med nytt lerret på plass var alle forventningsfulle til en Japan reise. Da Ingeborg dessverre måtte melde forfall, tok Ragnar tak og tok oss med på en spennende reise til Japan’s mangfold. Herlige kontraster mellom gammel kultur og den nye tekniske verdenen og mangfold, som kunne nytes sammen med Arild’s fortreffelige vafler. Det ble minnet om høst turen som går til Vikane i Suldal, helgen 21-23 Oktober. 16 av klubben’s medlemmer er påmeldt, og det er fremdeles ledige plasser om noen flere ønsker å være med.

Klubb konkurransen for Oktober hadde et bredt utvalg av bilder både på veggen og selvfølgelig i prosjektør klassen der 50 bilder ble behørlig vurdert. Resultat etter avstemning:

Farge (11 bilder): 1. Ragnar; 2. Harald L; 3. Cato; Antatte: Leila

Sort/hvitt (8 bilder): 1. Odd Inge, 2. Cato; 3. Ragnar

Prosjektør (50 bilder): 1. (+ månedens bilde) Geir; 2. Thomas; 3. Thomas; Antatte: Thomas, Cato, Nina C, Oddvar, John B, John S (x2), Odd Inge, Torstein, Bjørn, Ragnar, Else Karin

Det ønskes velkommen til neste møte torsdag 10 November da Øystein Brembo kommer å viser “gatefoto”

Visits: 19