Kategorier
Aktuelt

Møtereferat August 2017

Høst terminen i Sandnes Fotoklubb ble innledet med medlemsmøte på Varatun Gård, torsdag 17. August. Der var 21 medlemmer tilstede, som kunne glede seg over en kreativ og fargerik bilde presentasjon av Anne Øverås, med tittel “Speilinger i vann”. Anne kan bruke mange timer, blant annet i Sandvedparken, der hun speider etter former og fargespill i vannet. I tillegg til fargespill fra trær og planter, var det mulig a skimte allslags vesener i bildene – til og med Donald Duck hadde latt seg friste til et vannbad.

I klubb konkurransen var der åpent tema i alle klassene, der Ragnar stakk av med første plassen i farge kopi, samt Månedens bilde.

Prosjektør (49 bilder): Antatt: Arild, Oddvar (x2), Cato (x3), Eddie, Odd Inge, Wei (x2), Laila, Rolf A, John S (x2); 3. plass: Eddie, delt 1. plass: Anne Ø og Rajesh

Farge kopi (8 bilder): 3. plass: Helge, 2. plass: Cato, 1. plass: Ragnar (Månedens bilde)

Sort/hvitt kopi (2 bilder): 1. plass: Cato

Visits: 18