Kategorier
Møtereferater

Julemøtet 2018

I god tradisjon ble årets julemøte avholdt på Varatun Gård, torsdag 13. desember 2017. Som vanlig var der godt oppmøte med 20 forventningsfulle medlemmer som ville ta del i utloddingen, og ikke minst kåringen av Årets Fotograf og Årets Bilde i alle klasser. Etter at julepizzaen var fortært ble lommebøkene tømt for loddpenger, og forventning stigende. Et fantastisk flott og variert gavebord ble til slutt tømt, og som vanlig var det noen som forsynte seg mer en andre.

Årets Fotograf: Oddvar Johnsen

Farge klassen 2018:  1. Harald Lygren, 2. Odd Inge Worsøe, 3. Isabelle S. Morterud, 3. Cato Berge

Sort/hvitt klassen 2018: 1. Oddvar Johnsen, 2. Cato Berge, 3. Harald Lygren

Årets Bilde (farge): Olav Thu

Årets Bilde (sort/hvitt): Morten S. Hansen

 

Takk for et flott fotoår i 2018,

Styret

Visits: 47