Kategorier
Aktuelt Møtereferater

Møtereferat Januar 2020

Her kommer et lite referat fra januarmøtet i Sandnes fotoklubb, som ble avholdt på Varatun Gård, torsdag 9. januar !

Hele 30 glade og fotointeresserte, hadde funnet veien til «Løå» på Varatun, for å være med på årets første fotoklubbmøte. Møte ble startet med drøs og kaffe som vanlig, og da vi kom i gang med selve møtet, ble det tid for heder og ære til mange av klubbens ivrige fotografer.

Vi hadde fått tilsendt både pakke og brev fra NSFF (Norsk Selskap For Fotografi). Disse forsendelsene inneholdt både diplomer og medaljer, og ikke minst fikk vi tilsendt tre flotte pokaler i sølv! Det ble diplomer til Oddvar Johnsen, Thomas Sirevåg, Steinar Barmen, Elin Rønnekleiv, Cato Berge med flere! Håper jeg er tilgitt hvis navn har uteblitt her.

Medaljer ble det som »vanlig» tildelt vår ivrige og meget dyktige ungdomsfotograf, Thomas Sirevåg. Han fikk i tillegg to pokaler. En for beste ungdomsfotograf høsten 2019, og en for beste ungdomsfotograf totalt i 2019.Utrolig bra!! Og gratulasjonerer til både Thomas og alle dere andre!!!

Den siste pokalen fikk jammen meg Sandnes Fotoklubb for å ha vært den beste fotoklubben i landskonkurransen, høsten 2019!!!! HURRAAA! Som om ikke dette var nok, klarte vi også å bli den klubben på Jæren som sendte inn flest bilder til NSFF sin årbok 2020!

Harald Lygren fikk på dette møtet også tildelt sine premier for sin innsats i klubben gjennom 2019. Her vanket det best i og best av i flere kategorier, og både bøker og flotte statuetter ble delt ut. Etter at denne rikholdige premie, heder og æressekvensen var ferdig, var det klart for kveldens foredragsholder, vår «egen» Roy Storvik.Han har jobbet i mange mange år som fotograf i bl.a. Stavanger Aftenblad og Rogalands Avis. Her fikk vi se et rikholdig utvalg av flotte bilder tatt opp gjennom årene, med mye variert innhold! Meget flotte bilder, og mange takk til Roy for titten.

Deretter ble det som vanlig klubbkonkurranse i både fargebilder og i sort/hvitt! De rette plasseringene på vinnerbildene i disse konkurransene er lagt ut på klubbens FaceBook gruppe.

Sort/hvitt (31 bilder):

  1. Egil Fjøsne, 2. Harald Lygren, 3. Oddvar Johnsen, 3. Olav Thu, Antatt: Øyvind, Odd Inge, Roy, John B, Egil

Farge (34 bilder):

  1. Steinar Barmen (Månedens bilde), 2. Olav Thu, 3. Laila Røberg, Antatt: Oddvar, Steinar, Cato, Odd Inge (2x), Harald, Egil (2x)

Referent: John Bjørklund

Visits: 39