Kategorier
Møtereferater

Referat fra klubbmøte – 12. mai 2022

Månedens klubbmøte ble avholdt på Varatun Gård torsdag 12. mai 2022, der 15 forventningsfulle fotografer var tilstede. Denne kvelden fikk vi oppleve en spennende reise som Elin Rønnekleiv tok oss gjennom, der hun presenterte en fantastisk bildeserie (med musikk) fra hennes mange turer i Norge. Serien hadde den betegnende tittelen “Den Utrolige Reisa” og reflekterte motivasjonen til å reise seg opp igjen etter en vanskelig livssituasjon.

Her fikk vi være med Elin, og Hans Ludvig Frantzen til mange spennende steder i Sør-Norge. Serien var bygget opp i 6 kapitel (områder i Norge), der to av disse så langt er utgitt som bok (Rogaland, og Møre og Romsdal).

Resultater fra klubbkonkurransen (fritt tema i begge klasser):

Farge (16 bilder): No. 1 – John Sirevåg (Månedens Bilde), No. 2 – Oddvar Jonsen og No. 3 – Oddvar Johnsen; Antatte bilder: Laila og Nina C

Sort/hvit (13 bilder): No. 1 – Cato Berge, No. 2 – Cato Berge og No. 3 – Oddvar Johnsen; Antatte bilder: Oddvar og Olav T

Visits: 131