Kategorier
Møtereferater

Referat fra klubbmøtet – 24. november 2023

Denne måneden fikk vi besøk av naturfotograf Christel Eide Espeland som viste oss flotte bilder fra opplevelsene sine. Det var spennende for de 14 fremmøtte medlemmene å høre historiene bak de fantastiske dyr og fuglebildene hennes. Christel har reist rundt på utkikk etter magiske naturbilder, og hadde bl.a. vært flere ganger i Finland og Svalbard, samt rundt omkring i fastlands Norge. Hun var veldig opptatt av å komme lavt og bruke omgivelsene til å ramme inn motivet på en enkel måte. Det enkle er ofte det beste. Alle ble begeistret, og fikk mange gode tips om hvordan å forbedre bilder av fugler og dyr.

Resultat fra månedskonkurransen:

Farge (20 bilder): No. 1 – John Sirevåg (Månedens bilde), No. 2 – John Sirevåg og No. 3 – Roy Storvik; Antatte bilder: Roy, Laila, Oddvar, Olav T og Cato

Sort/hvitt (18 bilder): No. 1 – John Sirevåg, No. 2 – Cato Berge og No. 3 – John Sirevåg; Antatte bilder: Oddvar og Olav T

Tema (fugl/fugler, 20 bilder): No. 1 – Roy Storvik, No. 2 – John Sirevåg og Roy Storvik; Antatte bilder: Laila, Oddvar, Olav T og John B

Visits: 58